mainlogo

Hansen & Andersen A/S
Profilbuen 2
4700 Næstved
Tlf. 55 72 75 21
Fax 55 77 10 72

Send mail

FrederiksBrygge, København SV

200 Boliger

Hansen & Andersen A/S, har vundet  murerentrepriser på de nye boliger i København, til en samlet entreprisesum på 11.000.000 kr. se nedenstående hvad Arkitektfirmaet JUUL & FROST skriver om byggeriet

En vandnær og samtidig central beliggenhed skaber en unik og moderne boligbyggelse, der sammen med en eksisterende omdannet bygning former en ny havne-karré. Karréen omslutter et indre by-landskab, der tilbyder rige muligheder for ophold og aktivitet i varierende grader af offentlig- og privathed.
De i alt 200 boliger, i varierende størrelser og sammensætninger, er fordelt over bebyggelsens i alt 5 til 6 etager med et både varieret og homogent udtryk i facaden. Bebyggelsens boliger orienterer sig enten mod havneudsigten til den ene side og sollyset til den anden – eller sollyset og gårdhaven til den ene side og bygaden og himmellyset til den anden.
Visionen er et attraktivt miljø, der stimulerer den moderne livsformnings mange facetter: Alle skal kunne finde sig godt til rette i de lyse og veldisponerede boliger med en udpræget oplevelse af komfort og hjemhørighed.

Nyskabende for byudviklingen i København er der fra start udelukkende planlagt udlejningsboliger til folk med almindelig indkomst. Frederiks Brygge vil, når bydelen står helt færdig i 2016, rumme ca. 1.200 lejeboliger.