mainlogo

Hansen & Andersen A/S
Profilbuen 2
4700 Næstved
Tlf. 55 72 75 21
Fax 55 77 10 72

Send mail

Kompetencer/arbejdsområder

Total- og hovedentrepriser
Hansen & Andersen samler trådene i totalentrepriser på tværs af fagområderne og sørger for, at det gode håndværk kan mærkes i alle discipliner.

Samtidig har virksomheden også kompetencen til at være en solid medspiller for såvel bygherre som hovedentreprenør.

I hovedentrepriser handler det om kapacitet, om overblik, om professionalisme og om erfaring. Og dermed parathed til at påtage sig hvilket som helst projekt - uanset størrelse eller kompleksitet.

Med gode samarbejdspartnere og en stab af dygtige entrepriseledere og logistikere kan vi være med helt fra planlægning, papirarbejde og logistik, så opgaven kommer godt fra start.

Murer-, Tømrer-, beton-, jord-, vej- og kloakarbejde
Hansen & Andersen dækker alle former for murer-, tømrer-, beton-, jord-, vej- og kloakarbejde inden for såvel nybyggeri som bygningsrenovering.

Vi har de faglige og økonomiske ressourcer, der er nødvendige for at løse selv meget store og/eller vanskelige opgaver.

Vi dækker geografisk Storkøbenhavn og Region Sjælland.

Serviceafdeling
Serviceafdeling er gearet til også at klare akutopgaver. Vi rykker ud med kort varsel, ligesom vi har kapacitet til at påtage os større opgaver som fx renovering af køkkener, badeværelser og filtsning.

Hansen & Andersen tilbyder alt inden for murer-, tømrer-, snedker-, maler-, vvs- og el-arbejde i samarbejde med firmaer inden for disse fagområder. Vi styrer arbejdsgangen i alle typer opgaver fra start til slut. Vi afleverer altid et førsteklasses arbejde til aftalt tid.

Hansen & Andersen er et solidt og respekteret Næstved-firma, og det renommé værner vi om i vores nye serviceafdeling.

Faglig stolthed er grundlag for alle vores opgaver.